Header BIG BONSAI EVENTS Vlaamse Ardennen
Personeelsfeest Regio Ronse Event Plannen
Feest Event Kortrijk Organiseren Eventbureau

Een personeelsfeest organiseren?

Een personeelsfeest in het verschiet? Eén van je medewerkers gaat op pensioen? Op zoek naar een manier om een originele (nieuwjaars) receptie op poten te zetten? Allemaal voorbeelden van kleine of grotere events die jouw bedrijf in the picture plaatsen. Events die tonen waar jouw bedrijf voor staat.

BIG BONSAI events wil samen met jou op zoek naar die events die een meerwaarde betekenen voor jouw bedrijf, zodat jouw medewerkers nog jaren spreken van dat feest! 

Is het organiseren van een personeelsfeest toch niet helemaal wat je zoekt? BIG BONSAI events biedt ook hulp bij het organiseren van teambuildings en zakelijke events. Neem zeker eens een kijkje voor meer informatie!

teambuilding    zakelijke events

Organiseren Gezellig Event Regio Gent
Personeelsfeest Regio Ronse Event Plannen

Hoe gaat BIG BONSAI events te werk?

Evenementen georganiseerd door BIG BONSAI events, vormen steeds een mooi geheel doordat we zeer zorgvuldig op zoek gaan naar een gepaste rode draad doorheen het event. Die rode draad achterhalen we in een eerste kennismakingsgesprek. We peilen naar de visie en missie van jouw bedrijf, komen te weten welk event je verlangt, welke boodschap je wil uitdragen, welk doelpubliek je met je evenement wil bereiken, …

Wanneer we samen de rode draad of het thema gevonden hebben, gaat BIG BONSAI events aan de slag. We contacteren de gepaste leveranciers (van locatie tot catering, van fotograaf tot dj, van relatiegeschenk tot animatie) en maken van al deze losse partners een mooi passend en georganiseerd geheel.

Binnen de afgesproken termijn mag je een gedetailleerde offerte verwachten die we -indien gewenst- toelichten met een korte presentatie. Duidelijke afspraken die de basis vormen van een fijne samenwerking.

CONTACT

Hulp nodig bij het plannen van jouw personeelsfeest?
Contacteer BIG BONSAI events en wij helpen je graag verder!

contacteer ons

 

 
 
Event Feest Voor Personeel Regio Brakel