Header BIG BONSAI EVENTS Vlaamse Ardennen
Event Organiseren Regio Oost-Vlaanderen Totaalconcept
Event organiseren Regio Ronse Planner

Unieke events van A tot Z

BIG BONSAI events organiseert unieke events van A tot Z. Het is onze missie om van elk feest -groot of klein- een unieke beleving te maken. We gaan voor dé goede mix met lekkere catering, toffe locaties, coole fotografen, leuke teambuildingconcepten… binnen het thema of de ervaring die jullie vooropstellen.

Een bonsaï is een kleine boom die er toch net uitziet als een volgroeide boom. Een bonsaï ziet er zo perfect uit dankzij de details: stevige stam, perfect gevormde blaadjes, mooie vorm,… . Die perfectie komt er niet zomaar. Waar een grote boom veelal zijn eigen gang gaat, vraagt een bonsaï veel zorg en aandacht voor details. Die zorg en aandacht schenken wij aan jouw event.

Catering Eventplanning Zakelijk Event Regio Oudenaarde
Event Planning Catering Regio Kortrijk Totaalbeleving

Unieke events, een echte meerwaarde voor je bedrijf

Unieke events van A tot Z? Een meerwaarde? BIG BONSAI events gaat graag voor totaalconcepten. Events die van begin tot einde dezelfde sfeer en uitstraling tonen. Unieke events die tot in de puntjes geregeld zijn. Kortom events die ‘af’ zijn.

Zet daarnaast deze troeven van onze zaakvoerster Stephanie Vanmol en je event kan niet meer stuk:

  • teamplayer
  • creatief
  • organisatietalent
  • communicatief
  • hands on

onze diensten

BIG BONSAI events heeft heel wat te bieden!
Ontdek hier wat wij voor je bedrijf kunnen betekenen.

onze diensten

contact

Wilt u een event organiseren, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag bij het realiseren van het event van jouw dromen!

contacteer ons

 
 
Organisatie Feest Regio Oudenaarde Plannen